New York New York

Honey, I´m home!
Vi landade vid 15-snåret onsdagen den 19e, utan att veta vart vi skulle åka, hur vi skulle ta oss, vart vi skulle bo eller hur länge vi skulle stanna. Äventyrligt och lite jobbigt. Vi hittade en shuttel som körde oss genom trafiken och misslyckades att krocka två gånger men tredje gången gillt, hoppas bilsatan är försäkrad för den lacken sitter inte fint i ytterkant. Idioter till chaufförer. Väl avsläppta på Grand Central Station skulle vi finna ett hostel för billig penning, hade vi en vision om. Lägg ribban högt så känns mellanting jävligt jobbigt. Sanna och Andreas skulle visst bo på nybyggt, 5-stjärnigt, 21 våningar med utsikt mot Empire i downtown east side. Jaha, "eh driver, do you mind droping us in the centre of downtop, like Harold square close to Macy´s?". Dumma ord att slänga ur sig. Tre svettiga, hungriga, sura timmar senare, efter ett 15-tal nekanden på alla hotel kring kvarteren öppnade sig himlen. Vi fann gud och han log. Ett dubbelrum!! På inte sämre än 4-stjärnigt hotell, mitt på Herolds, kvareret bakom Macy´s. Som vi resonerar under vistelsen -man lever bara en gång och hey, dollarn är låg! Bubbelbad och morgonrock. Just det, söta kvinnan i receptionen var inte mindre empatisk än att hon signade gratis VIP-medlemsskap för att ge oss en GIGANTISK frukostbuffé. American style. Tack!! Vi måste ha sett förjävliga ut.

Sen kom det, ögonblicket vi längtat efter. Mötet med S&A! Vi inledde med att knäppa en vinare, sjunga karaoke utan bakgrundsmusik, filma och knäppa kort. Vi gled in till en club, tidigare Lotus, för att spota rnb och goa drinkar. Först att stutta förpannan med i en smärre frontalkrock var Vanessa Hudgens. Han blev lite nojig där, Andreas. Annars var kvällen inte sämre än att den slutade i rännstenen med en pizza i näven. Ett minne för livet. Och numera går det bra att kalla Sarah för "princess Madelene?" och Emma för a Victoria Secret Model. Tänk vad fel människor kan ha.
 


Dagen efter. Morgonsamordning, kaffe till kartan, färja mot frihetsgudinnan, typic touristing, lite shopping, mer kaffe, lite central park, mer gång, oräknerliga skavsår och en helt fantastisk dag!

  

 

 



 




Imorgon flyger syster med man hem tillbaka till sverige medans vi just inlett vår vistelse i New York. Vi får se vart fötterna tar oss och vilka äventyr vi hittar på. Vi har bytt ner oss i boendeform och fick nöja oss med 3-stjärnigt ytterligare ett block bort. Gråter inte för det.
På återhörande!

Sanna och Andreas, tack för två fantastiska dagar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0