3 dagar sömnbrist

Förlåt och ursäkt på samma gång, vi har gett blotta fan i bloggen under några dagar. Vi befinner ju oss i LA! Men vi är snabba på att kamma till oss och här kommer en snabbuppdatering.

Flygning över oceanen var en resa tillbaka i tiden (vi lämnade Fiji kl22 och landade samma dygn kl13, -hjärnskrynklare). Det var en resa fylld med olika brister. Mestadels fylld med sömnbrist. Detta av flera anledningar. Låt oss säga såhär, Emma är flygrädd som tidigare nämnts, och vad annat kan man vänta sig än lite hoppiga flygplan när man flyger över ett öppet hav under tio timmar? Första djupa sömnen nummer ett; colaburkar i luften, colaburkarnas innehåll i knät, Emma skriker och skakar om skönhetssovande Sarah "Sarah Sarah, du måste vakna!" Men lugna sig, man behöver inte kasta cola i nöd. Andra djupa sömnen; "Sarah, du måste följa med mig på toa, jag tror att de där två planerar ett attentat" Skämtar du med mig? Tredje djupa sömnen; "Sarah, de ropar efter en doktor, jag tror att båda piloterna har fått hjärtattack!" Give me a break!! Kan man få sova eller? Kontentan av den flygresan, vi led av sömnbrist båda två...

Nu är vi stjärnornas stad Los Angeles och vi gillar det, ganska utspridd stad och det finns mycket man vill hinna med. Vi har dock under dessa första tre dagar jobbar oss igenom checklistan riktigt erfaret. Vi bor längs en av stans bästa gator, Melrose Avenue, toppstället för second hand och balla butiker, beläget mitt i West Hollywood. Några fantastiska fynd har redan hunnits med och fler kommer att göras. En tysk gubbe har (via guideföretag) kört oss runt hela staden med en microfon påslagen under hela trippen -vi kan nu återberätta allt för er med en tysk brytning. Hollywoodskylten har kyssts, Walk of fame har gåtts, skitmat har ätits, Michael Jacksons dörr har fotats, alla beacher har vandrats på, alla förutfattade meningar har fått bekräftelse, Rodeo drive har endast fönstershoppats och alla rumpor har monsterzoomats. Som om inte det är nog har vi även hunnit med Universal Studios, vilket innefattar omfamning av Skrek, möte med the Simpsons, bakom kulisserna för inspelning av flertalet filmer, drive genom Desperate Housewifes kända gata Wisteria Lane som för tillfället har uppehåll tills seriefilmning börjar igen i Juni. Vi har åkt berg- och dalbana, sett sjuka 4D-filmer, ätit cheddarkryddade popcorn och supersöta godisar. Sa vi att vi är i USA? Vi är i USA.



    
 Michael Jackson´s hus, bakom denna grind avled han.
 Leonardo DiCaprio´s lilla smygvilla.
 Venice Beach
   
 Ett av huset på Wisteria Lane
 Inspelningsfasad för (bakerst) Grinchen och (front) American Psycho.
  
Nu väntar fler äventyrsdagar och vi kommer nog inte hinna tröttna på detta stället heller. Vi lämnar inte förns vi sett en kändis vi (Emma) kan namnet på. To be continued...


Kommentarer
Postat av: Agnes

Åh vad roligt! Ni ser ju ut att ha det kanon!! Måste medge att man är en gnutta avundsjuk ;)

2011-05-06 @ 10:17:44
Postat av: Anna

man blir lite avundsjuk på er, härligt ni ser ut o ha de!! Skickar lite extra kramar till emma så hon ska klara av flygresan hem o extra till dej me sarah så du orkar med lillasyster :)

Ta hand om er nu o njut av de sista veckorna ni har kvar där borta!!

Kramar från wilda m fam ;)

2011-05-06 @ 13:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0