Surfers Paradise

... ar namnet pa anhalt nummer 5. En storstad mitt i guldkusten, inspirerad av asien med hoga skyskrapor, casinon, utestallen, aventyrsparker, hard rock cafe, resturanger, shopping mm mm. Vi trivs!

Det tog oss ytterligare ca 7 timmars bussresa soderut for att na hit. Vilka avstand! Imorgon vantar en ny resa pa 4-5 timmar ner till Byron Bay. Och anda valjer vi att idag ta en buss ut till ett stort Outlet, en timma fram och tillbaka. Tjejer...


Forsta morgonen stalldes klockan pa en tid fore tuppens uppgang, 06.45 studsade vi upp for en strandjogg i morgonsolen. Vi traskade barfota genom hela staden for att na en relativt sval beach med nagra fler entusiaster, underbart!


Hostlet vi bor pa ar helt ok det med, vi har en stor videoduk over poolen sa igarkvall lag vi och kollade pa "bio" under stjarnorna pa solstolar. Den du! Vi far se om vi tar det sunda fornuftet till fanga ikvall och tar en krogrunda i feststaden. Det ar dock lite halvtrakigt da Sarah varken far dricka eller sola pga tre pagaende antibiotikakurer. Och pa tal om otrevligheter, vi har aven kommit underfund med att vi rakat ut for en stold. Sarahs loparskor MED de fotgjutna ilaggssulorna PLUS conversen ar kidnappade. Det ar tur att alla vara vardesaker ar inlasta atminstonde. Laxarna leker i motstromt vatten, vi far ha det i atanke.

Vi fick igar hora att staden drabbats av en insektinvasion, flera hundra tusen skalbaggar har tyydligen bestamt sig for att sla faste kring gatubelysning, i sand och pa gator. Riktigt ackliga stora javlar som likt kamasaki tar sikte pa manniskor och helt meningslost forsoker spetsa vara huven. Knappa som de ar brukar de aven inga fight med starka belysningar och pa tre gar in med huvudet fore for att sekunden senare falla tvardod mot gatustenen med en small hog som glaskulor mot kakel. Idioter. De ar nagot for dig mamma...


Och for er som funderar pa att anvanda bugspray i OZ. Dont, det hjalper anda inte.


Nu ska vi ta oss en varsin nybakad munk med latte.

     


Kommentarer
Postat av: Mamma

Yes! En tröst för alla oss här hemma i Svedala är att det i alla fall är mygg och skalbaggefritt!

Dina ben var inte vackra Sarah.

2011-03-25 @ 11:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0