Lat ödla

Lazy Lissard. Så hette de som lärde oss att rida vågorna, som en direktöversättning av engelskan. Vi är ganska messed up i språket och kommer ofta på oss själva prata engelska med varandra, whicked.

Vi båda stod upp och klarade utan problem av surfingen, idrottstjejer som vi är med huvud för envishet. Faktum är att vår instruktör var riktigt imponerad av oss och redan vid strandövningarna sa att Sarah såg perfekt ut (rörelserna) och han tippade att vi skulle vara de första att rida vågorna. Mycket riktigt, första försöket faktiskt. ”The snowboarders” som han kallade oss efter att ha fått reda på att vi båda åker snowboard. Ursäkta skrytet i inlägget men man tar ju åt sig när en expert berömmer. Det var good fun att surfa så det kommer vi att göra mycket mer under resan, det kan vi säga. Lite jobbigt dock att paddla som om inget annat existerade.

Innan vi började surfa stötte vi på en krabat som inte mådde lika bra som vi gjorde, hon hade det lite tuffare på stranden och var lite mer död. En stackars sköldpadda hade spolats upp på land och slocknat, osis. En dingo hade nafsat på henne också, hon kan tacka skalet för det skyddet. Tragiskt, men riktigt häftigt att se!

Ikväll blir det BBQ igen, gårdagen var en brutal flopp. Vem förväntar sig en korv när man säger BBQ? Ingen. Idag gör vi vår egen grillning med några engelsmän, peppar steak it is.

     


Kommentarer
Postat av: Pappsingen

Gud va härligt det ser ut, ni ä ju riktiga proffs asså!! Inga hajar hoppas jag, ha de fortsatt sköööööönt!

2011-03-17 @ 13:36:37
Postat av: Anna

men va härligt.. duktiga ni e :) kram på er

2011-03-21 @ 09:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0