Dag 5

Vi har sett de japanska alperna!
Två timmar i en buss från stadskärnan och vi hamnade mitt i en bergskedja, långt bortom skyskrapor, rosa butiker och pianospelande övergångsställ. Omvänd lappsjuka, vi kunde andas lite.
Mount Fuji var destinationen. Ett vulkanberg som är snöbeklätt och som sagt ligger i de japanska alperna. Klassisk vykortsvy. Då vi generellt har lite otur med vädret (underdrift) så skymtade vi toppen lite smått bakom tussmolnen, otroligt vackert! Bilden nedan visar hur det skulle sett ut, om Emma hade fått Bruce den allsmäktiges krafter. Jim Carrey freak. Bilden intill är vår. Fotad idag. Molnkonferens. Men fint.


Omgivningen var fantastiskt vacker, precis vad vi behövde för att slå våra sinnen till ro och få lite relaxing feeling. En klase bananer, fem st fikon, rispuffschilibollsgodis, choklad och Lake Kawaguchi. Magi.


En tupplur senare och vi var åter i ruset. Vi var inte sena med att vässa armbågarna och kamma till oss, in i tjurrusningen och rush hour a la Shibuya. Samma tjejgalleria som innan. Samma personal. Samma dockor. Samma underhållning. Men, helt nya fynd. "Fynd".
Vi sprang rakt in i Baby Doll, en djuraffär med valpar och kattungar (mamma, titta på kollagebilden på egen risk). Jag fick dra ut Emma i hårtoffsen och locka med mat. Friterade räkor och svärdfisk förresten, bästa hittills!
 



Denna bild är tillägnad Tomas. Obs. Varning för internt skämt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0