Bland hashplantor och harembyxor

Vi befinner oss alltsa i Byron Bay. Det ska vara en av hojdpunktsstallerna har i ostkusten, men vi vet inte. Det ar en riktigt ball by/stad, med harlig astmosfar och schysta butiker. Men det ar lite val tillbakalutad stamning har. Det mest populara att gora har ar Skydive eller kajaka med delfiner, allt det sparar vi till NZ sa vi har mest strosat runt i det kalla vadret som tyvarr hittat till oss.
 

Forsta dagen bestamde vi oss for att ta en joggingtur pa kvallen till en fyr som finns nagon kilometer bort, en varldskand fyr fran tidigt 1900-tal. Vilken konstruktion! Vilken placering! Vilken utsikt! Naturen bjod pa ett skadespel som slar bada varas tidigare erfarna solnedgangar och utsikter. Som tur var hade vi ingen kamera med oss, tiden var enbart for oss och vi tvingades att enbart memorera och njuta av upplevelsen. Vi kande dock ett medlidande gentemot er och tog vart fornuft till fanga, trangde ner oss i gympaskor igen, pressade laren upp for de langa backarna for att en andra gang fa se utsikten och kunna bjuda er pa en snarlik men ack sa langt ifran samma bildspel. Vi hade aven denna andra gang folje av tva skona lirare fran goa Malmo. Varsegod grabbar for att vi slapade med er upp for berget. Vi larde dom aven gora den klassiska hoppbilden. Sweet as.


   

Vi har aven vart ut till den lilla, okanda byn Nimbin. En hala som uppstod da ett folje hippies pa 70-talet sokte efter en plats att fa ha festival pa. Alla sa nej, saklart. Utom Nimbin. Festivalen slutade aldrig och en by skapades av rokandes dredsmanniskor. Mitt i bergen, ca 1.5h bort, fann vi denna glada by med alla farger fran paletten, tillbaka till the 70! Det luktade och saldes det ena med det andra, helt oppet. Det fanns tom hashgarn! Vafan. Lyckligtvis sag vi aven en polisstation pa plats, trygghet.
Under denna bussresedag stannade vi aven till i en by som heter Bangalow, dar var det sondagsmarknad och hippekonferens i leran. Maffigt! Ett par varsina harembyxor senare och vi kande oss som en i mangden. Sa nar som pa en pipa i munnen.


    

Emma har spenderat en formogenhet pa ett par rejala solglajjer ocksa. Emma? Det ar sant. Behover jag saga att jag inte var sen pa att bega samma goda sjalvgynning? Nej.

Nu vantar vi pa en buss, igen. Vidare mot Sydney ikvall klockan 21, imorn klockan 10 beraknas vi anlanda till "huvudstaden". Tolv timmars vantan kvar... En kladdkaka fran det organiska cafeet vantar nog. Kanske tom flera ganger under dagen. Skoja inte om kvaliteen pa den kakan! Smaksymfoni av hog rang.
   

Sista kvallen blev det lite godricka for Emma med halva Skane. Riktigt harligt gang med nice dialekt dessutom. De kom hem sent sa de hade nog en kul tid pa Cheeky Monkeys, som krogen har heter.
 


Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt!! Har läst en thriller som utspelar sig i Australien och Nimbin är med, kul att ni varit där. Sjukt flummigt beskrivet i boken...=)



Saknar er!

Puss o kram från oss!

2011-03-29 @ 14:23:25
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Marjon

Hej! Imponerade synkat hopp! Ni lär er. ;)

På söndag åker vi till Tjeckien med olgy. Så jag ska också få se världen nu. hehe

Kram på ER!!

2011-03-30 @ 16:37:47
Postat av: Grabbarna fran malmooee

Tjena!..



Vi har kollat igenom sidan lite forst och fremst moste vi sega snygg sida och vi diggar era bilder fina stellen och ni verkar vara ungefer lika bra som oss po att fota:P Hoppas ni har det riktigt bra men vi undrade om ni kan och har tid och skicka bilder fron byron bay... so vore det jette snellt.. helsningar fron rainbow beach: Driton & Serkan...!

2011-04-08 @ 08:34:12
Postat av: Anonym

Hej grabbar!



Givetvis ska ni få bilderna, det är bara det att jag tappat bort er mailadress. Skriv ner den här igen så fixar vi det :)

2011-04-10 @ 05:56:51
Postat av: Driton

Halla tjejer:) ser riktigt grymt ut pa era bilder an en gang! hoppas ni har det riktigt fett:) du kan skicka bilderna nar du kan till [email protected] .... ta hand om er! Driton Serkan

2011-04-19 @ 06:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0