Likt vilda djur i storstaden

Vi börjar med att slänga upp lite bilder på tidigare nämnda rum vi bor i. Samtidigt ska vi försöka skriva med å, ä, ö så gott det går. Att avvänja är nog lättare än att vänja sig, om ni förstår skillnaden. Bilden är dels på vårat messiga rum, samt på en kaosliknande utförsäljning inne i stan med de vänliga orden "vänligen klättra inte på borden". Haha! Bra fynd dock.


Vi gjorde som sagt staden igår, SOM vi hittade massa rea och roliga grejer. Eftersom att deras sommar just är över och våran början, innebär det big sale för dem och huge shopping för oss. Ungefär.
 


Idag har vi vart på ett stort zoo här i staden, Toranga. Helt magiskt beläget mitt i en skogssluttning med utsikt över hela innerstaden. De där lyxdjuren får tugga havre med operahuset i bakgrunden, vissa får ju bara inte klaga på sitt fångenskap.
  

Färjan från Sydneys hamn ut till Toranga var en upplevelse bara den, fina vyer, sköna vindar och en bra påminnelse till seglingen i Whitsundays (sjöbenen är kvar än).


Vi har haft riktigt bra dagar hittills, vi har även bekantat oss med djuren inne på vårat rum lite mer. Igår ballde dem ur bra efter några magiska vinlekar och ordspel. Vilka människor. De ska tydligen köra samma sång ikväll och dra en fredag på gatan, vi får se hur vi gör. Just sitter vi gansa skönt på McDonalds fria nätverk. Heja!


Från djurparken har vi en speciell hälsning till vår älskade lillebror. Jon, dina polare är kvar i Australien och vill gärna att du kommer och hälsar på igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0